BL_Spotify cover

Musikken der skabes og lever i øvelokaleforeningerne skal ikke blive der,
men ud og høres og føles og mærkes!

Byens Lyd er sat i verden for at øge opmærksomheden omkring de deltagende artister og de københavnske øvelokaleforeninger.

Foreningerne ønsker at levere en tilbagevendende bredside fra undergrunden i form af en compilation, så alm. borgere, folk fra musikbranchen, andre musikere, tilskudsgivere, kommunale folk og kulturfolk bliver opmærksomme på den musik og kultur, der pt. rører sig i øvelokaleforeningerne. Byens Lyd er en støtte til det vækstlag som foreningerne på sin vis repræsenterer.

Byens Lyd 2016 er første salut i en forhåbentlig tilbagevendende serie, der i fremtiden vil levere en årlig compilation. En compilation der vil forsøge at brede vingerne ud og omfavne alle de genrer og stilarter der lever i øvelokalerne, hvilket også er tydeligt på denne første udgave.

Byens Lyd er et samarbejde mellem øvelokaleforeningerne Rytmisk Musik København, RUSK og Refshalen. Alle artister på udgivelsen øver i en af disse foreninger og er et bevis på, hvad der kan ske når mennesker mødes om musikken.